Over Arcus IT

Wij zijn Arcus IT. Met ruim 250 ICT-experts bedienen wij vanuit onze locaties in Zwolle, Rotterdam, Hengelo, Den Bosch, Amersfoort, Naarden, Sneek en Emmen honderden organisaties door heel Nederland. We beschikken over veel kennis van branchespecifieke applicaties en processen. Zo zijn we de vertrouwde partner van onder meer veel MKB’ers, accountantskantoren, retailketens en zorgorganisaties bij de transitie naar de Cloud en voor een efficiënte, veilige inrichting van de ICT-omgeving.

Wij zijn de schakel tussen de werkplek en alle aspecten van de ICT-omgeving. We adviseren over de inrichting van de werkplek, brengen deze vervolgens tot stand en zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit op alle applicaties en oplossingen in jouw kantoor. Vervolgens zorgen we ervoor dat de totale omgeving blijft werken en dat gebruikers snel geholpen worden bij vragen. We denken mee over strategie, security, back-up en overige zaken die ervoor zorgen dat jouw ICT-omgeving optimaal functioneert.

Arcus IT in control

250+
experts
25+
jaar ervaring
8
vestigingen

Vakgroep Accountancy

Om de samenwerking met én tussen onze klanten te stimuleren, organiseren wij meerdere keren per jaar een Vakgroep Accountancy bijeenkomst. Een goed bezocht event door management en senior medewerkers van diverse accountantskantoren. Tijdens deze bijeenkomsten presenteren en bespreken we regelmatig nieuwe technologieën en wisselen we ‘best practices’ op het gebied van IT met elkaar uit.

Werken bij

Vind jouw baan bij het leukste IT-bedrijf van Nederland! Bij Arcus IT kom je terecht in een zeer dynamische werkomgeving. Met een team van bijna 200 collega’s werken we vanaf vijf locaties hard én met plezier om klanten door het hele land slimmer, beter en zorgelozer te laten werken. Kom je een keer kennismaken?

Bekijk onze vacatures >

Podcast 'Uurtje Factuurtje'

Ontdek onze podcast voor de moderne accountant! Of het nu gaat om accountants, IT-managers, softwareleveranciers, adviseurs: elke maand nodigen we een nieuwe gast uit om in gesprek te gaan over actuele thema’s. Laat je inspireren en informeren!

Luister hier onze podcast >

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!